Frozzzzen Cheeeeeeesecake
Va inte igår som jag gjorde Frozen Cheescake...
Men ack så gott det är!!! :)
Fick ett riktigt craveing för ett tag sen så var bara tvungen och göra en sats! :)
Frozen Cheescake
3 ägg
3msk strösocker
3dl grädde
1ask Philadelfiaost
vaniljsocker
digestivekex
Mosa digestivekex så det täcker botten på en tårtbottenform med löstagbar botten.
Vispa ihop ägg gulor o socker fluffigt i en bunke.
Vispa äggvitorna hårt i en bunke.
Vispa grädden tillsammans med vaniljsocker (om man vill ha det i) i en bunke. När grädden nästan är färdigvispad häller du i Philadelfiaosten och vispar ihop det så den fördelar sig jämnt.
Häll i ägg gulssmeten i grädden och vänd försiktigt ihop det hela tills det blir en jamn smet.
Häll därefter i äggvitorna och vänd försiktigt i dem tills det blir en jamn smet.
Häll smeten i i formen med digestivesmulorna.
Ställ i frysen i minst 3 timmar!
Ta gärna ut Cheescaken en stund innan den ska ätas så den hinner tina en aning, blir lättare att skära då och smakar om möjligt ännu godare oxå... ;)
Men ack så gott det är!!! :)
Fick ett riktigt craveing för ett tag sen så var bara tvungen och göra en sats! :)
Frozen Cheescake
3 ägg
3msk strösocker
3dl grädde
1ask Philadelfiaost
vaniljsocker
digestivekex
Mosa digestivekex så det täcker botten på en tårtbottenform med löstagbar botten.
Vispa ihop ägg gulor o socker fluffigt i en bunke.
Vispa äggvitorna hårt i en bunke.
Vispa grädden tillsammans med vaniljsocker (om man vill ha det i) i en bunke. När grädden nästan är färdigvispad häller du i Philadelfiaosten och vispar ihop det så den fördelar sig jämnt.
Häll i ägg gulssmeten i grädden och vänd försiktigt ihop det hela tills det blir en jamn smet.
Häll därefter i äggvitorna och vänd försiktigt i dem tills det blir en jamn smet.
Häll smeten i i formen med digestivesmulorna.
Ställ i frysen i minst 3 timmar!
Ta gärna ut Cheescaken en stund innan den ska ätas så den hinner tina en aning, blir lättare att skära då och smakar om möjligt ännu godare oxå... ;)
Kommentarer
Trackback