Nyårsmeny

Lagade en god middag igår:

Förrätt:

Toast med gravad lax och egengjord citronmajonäs
Toast med avocado, skagenröra och räkor

Dryck: Champagne, Louis Bouillot



Varmrätt:

Helstekt, timjans och vitlöksmarinerad fläskfilé med slottspotatis och bearnaisesås

Dryck: Rödvin, Pater Toscana Sangiovese



Efterrätt:

Chokladfondue med färsk frukt

Dryck: Champagne Louis Bouillot



Allt smakade smaskens!! :)
Blev helt proppmätt....


Kommentarer
Postat av: en som va med!!

Håller med dig, det va väldigt gott allt ihop och mätt blev jag oxå!!!

2010-01-02 @ 12:04:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0